Spalvotas biuro popierius Image Coloraction A4, 80 g/m², 500 lapų

Image Coloraction, 80 g/m², A4, Iceberg / Pale Icy Blue, 500 lapų

Daugiau duomenų

1619100
Nauja prekė

12,66 €

Su PVM
2.5 kg

- +

 
Daugiau informacijos

   Spalvoto kopijavimo popieriaus asortimentas – daugiau kaip 25 spalvos, reikalingos jūsų darbui. Šį popierių galima naudoti spausdinant su įvairių rūšių spausdinimo įrenginiais.

Savybės

Galimi formatai: A4, A3
Lyginamasis svoris: 80 g/² ir 160 g/m²
Plati spalvų gama
FSC® sertifikuotas, suteiktas ES ekologinis ženklas Ecolabel
Idealiai tinka kvietimams, skrajutėms, bilietams, firminiams blankams, prezentacijoms, sąskaitoms faktūroms, sutartims ir kitai vidaus bei išorės komunikacijai

Paskirtis

Reklaminė medžiaga, brošiūros, informacinė medžiaga, katalogai, tiesioginės reklamos spaudiniai, vokai, viršeliai, aplankai, popierius laiškams, kortelės, bilietai, įklijos, ir t.t.

Aplinkosaugos informacija

PEFC
ISO14001
ECF

Galimos technologijos

Tinka ofsetinei spaudai, šilkografijai, rašaliniam ir lazeriniam spausdinimui. Dažai turi būti tinkami nekreidiniam popieriui.
Paruošiamoji spauda pritaikyta ofsetiniam spausdinimui įprastais lazeriniais spausdintuvais ir kopijavimo aparatais, rašaliniais spausdintuvais ar fakso aparatais. Paruošiamajai spaudai rekomenduojama naudoti karščiui atsparius dažus.
Kelių spalvų šilkografijai patartina naudoti didesnio nei 120 gsm lyginamojo svorio popierių. Iliustracijos ir tekstas turi būti renkami atitinkamai atsižvelgiant į popieriaus spalvas ir atspalvius. Labiausiai tinka tekstas ir šviesios iliustracijos. Tekstas ant šviesių spalvų popieriaus yra lengviau įskaitomas, ant ryškesnių reikėtų rinktis didesnį ir ryškesnį šriftą.

Darbai po spausdinimo

Prašome prisiminti, kad popieriaus spalva turi įtakos spausdinamoms spalvoms ir taip gali pakeisti spausdinamą vaizdą. Image Coloraction netinka paprastam lakavimui. Geresniam rezultatui pasiekti, siūlomas lakavimas UV laku. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, prašome susisiekti su lako tiekėju.
Didesnio lyginamojo svorio nei 120 gsm popierius tinka laminavimui. Prieš laminavimą, išbandykite testinį laminavimą.
Tinka klijavimui, įrišimui.
Esant didesniam nei 160 gsm lyginamajam svoriui prieš lenkiant reikia biguoti.

Laikymas

Rekomenduojame prieš naudojant ne mažiau nei 24-48 valandas laikyti popierių neišpakuotą kambario temperatūroje (17–23 °C), esant ~50% santykinei drėgmei. Popierių iš pakuotės išimkite tik prieš naudojimą, o baigę darbą įdėkite atgal į pakuotę. Viso proceso metu saugokite popierių nuo drėgmės.

*Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Nėra prekių

Turi būti nustatyta Pristatymas
0,00 € Viso

Pirkimas